wahai dugaan !

hari berganti hari . tahun sudah berganti tahun . Alhamdulillah tahun 2012 ini , aku hidup bersama dia sudah 3 tahun . tetapi dugaan tetap jua datang bertemu aku . Allah menguji hambaNya yang seorang ini kerana Dia tahu aku mampu menempuh dugaan yang Dia beri kepada aku . sejak kebelakangan ni kita selalu bergaduh . kan ? sayang , kenapa awak berubah sampai begitu sekali ? d rase macam d dah tak kenal siapa b . b yg d kenal dulu bukan b yang sekarang . b yang dulu suka happy kan d , yang manja dengan d , yang jarang sakit kan aty d , b yang selalu ada setiap suka duka d . tapi sekarang tu hilang . kenapa b ? ape salah d ? sebelum ni b lahh org yang suka sangat mesej dengan d , suka sangat on call dengan d . tapi sekarang , b dah buat tak tawu dengan d . d ni macam dah tak wujud b . d ni bukan awek b dah ke ? kalau b dah ada yang lain untuk hidup b , b bagi tahu d . d tak akan marah . d akan lepaskan b dengan baik . sebab d nak b bahagia . bila b bahagia , d pon bahagia sayangg . satu jee d mnx b , tolong lahh kembali kepada yang dulu kalau b still sayangg d and sayangg hubungan kita ni . love you b :/

with love :/
doddy

1 comment:

|NurFazeraAhmad| said...

Hai :)
anda di tag :)
jom la join,